LIA

Tankar om min karriär – Digital marknadsföring, content creation och mode.

Jag har sedan barnsben varit kreativ, när jag får uttrycka mig i bild, färg och form trivs jag som bäst. Jag har funderat mycket på min framtidsvision inom min karriär och vad jag vill åstadkomma. Jag älskar att på olika sätt arbeta med social medier, det finns så många möjligheter att uttrycka sig och växa inom branschen.

Jag vill jobba med både digital marknadsföring och content creation. Att skapa och forma för att fånga våra kunder och samtidigt växa i min roll. Ha ett kreativt jobb där jag får chansen att växa med branschen och lära mig nya tillvägagångssätt inom marknadsföring och content creation.

Ett annat stort intresse jag har är mode. Det är en dröm att få jobba med modeföretag och tillsammans med dem ta fram content för nya kollektioner och kreativt ta fram sätt att marknadsföra det i sociala medier. Det finns så många sätt att vara kreativ på och möjligheten att utvecklas är oändlig då dagens marknadsföring ständigt förändras och så gör också kunderna och vår omvärld.

Jag trivs även när jag jobbar i team och tillsammans ta oss ann uppgifter, utväxlas och lära av varandra.

Det var lite om mina framtids tankar inom min karriär, de är fortfarande väldigt öppna och tillåter min karriär att formas efter de val jag gör och utvecklas genom åren.

/ Sofia Palmerlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.