LIA

Söker LIA vårterminen 2022

Jag heter sofia Palmerlund och studerar digital marknadsföring på Medieinstitutet i stockholm. Jag har tidigare studerat media- film, foto och marknadsföring på gymnasiet, där jag använde mig av Adobe program som Photoshop, Indesign och Illustrator. 

Jag ser fram emot att starta min karriär inom digital marknadsföring och söker nu LIA plats för vårterminen 2022. Har du ett företag eller jobbar du på ett företag som tar emot LIA, tveka inte att höra av dig till mig. Jag har 5 års erfarenhet inom handel och är en ödmjuk, entusiastisk lagspelare som alltid gillar att lära mig nya saker. Jag ser svagheter som möjligheter till lärande och gillar när jag får utvecklas i mitt yrke. 

Vänliga hälsningar

Sofia Palmerlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.